34 Wandelroutes in Westerwolde

34 wandelroutes van de Stichting Wandelen in Westerwolde

Stichting Wandelen in Westerwolde heeft 34 prachtige wandelroutes uitgezet in Westerwolde. De routes variëren in lengte van 3 tot 16 kilometer. Een aantal routes is ook wel te combineren tot een langere route.  Ze leiden u langs de meest bijzondere plekjes en laten u kennismaken met de verrassende natuur en de landschappen van Westerwolde. Bekijk hieronder de 34 wandelroutes door Westerwolde!

Over de wandelroutes

 • Stichting Wandelen in Westerwolde biedt u 34 wandelroutes aan met routebeschrijvingen, routekaarten (u kunt alle routekaarten en routebeschrijvingen uitprinten). Ook treft u in de routebeschrijvingen beknopte algemene informatie aan over geschiedenis en flora en fauna van de betreffende route. Waar nodig zijn op diverse routes  geel-witte stickerplaatjes op paaltjes geplaatst.
   
 • De wandelingen gaan vaak door natuurgebieden waar geen voorzieningen zijn en waar niet regelmatig wordt gemaaid. Goede kleding en schoeisel is daarom aan te raden. Ook komt het voor dat er werkzaamheden worden verricht in het veld waardoor soms een andere route moet worden gekozen. 
   
 • Mocht u vooraf informatie willen over een route dan mag u Stichting Wandelen in Westerwolde ook altijd e-mailen via info@wandeleninwesterwolde.nl
   
 • Ook stellen we het zeer op prijs wanneer u ons doorgeeft wanneer iets niet meer klopt in de beschrijving of op de kaart. 
   
 • Soms zijn er wijzigingen van tijdelijke of permanente aard, waarvan het van belang is dat u er van op de hoogte bent voordat u met de wandeling begint.
  Deze wijzigingen vindt u hier (klik op de link)
   
 • Iets lager op deze pagina vindt u onze 34 wandelroutes! 
  Wij wensen u veel wandelplezier!

Meer info over Stichting Wandelen in Westerwolde?


Deel deze pagina: