Blog

Oktobermaand - Kindermaand

Ook dit jaar is oktobermaand weer kindermaand in de provincie Groningen. Op verschillende dagen deze maand kun je weer met je (klein)kinderen op pad om verschillende culturele instellingen te bezoeken. De hele maand hebben kinderen gratis toegang tot onder andere diverse molens, musea, borgen en theaters. Ook in regio Westerwolde zijn volop leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Hieronder zie je selectie van een aantal leuke activiteiten in Westerwolde. 

lees het volledige artikel

De 3 meest bijzondere overnachtingen in Westerwolde

Overnachten in Westerwolde kan op veel verschillende manieren. In de regio zijn genoeg hotels, campings, B&B's en bungalowparken te vinden om jouw verblijf in Westerwolde zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Maar mag jouw verblijf nog wel wat anders zijn dan de standaard hotelkamers? Ook dan zijn er voldoende bijzondere en aparte accomodaties waar je kunt overnachten. Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet! 

lees het volledige artikel

8 Wandeltips voor de beginnende wandelaar

Je hebt zin om vaker te gaan wandelen? Met als doel om meer conditie op te bouwen, af te vallen of gewoon voor de ontspanning? Heel goed! Maar hoe en waar begin je? Bij het starten met 'lange afstandswandelingen', ontstaan er meteen een aantal vragen. Voor nieuwe wandelaars (beginners) zijn dit vaak vragen over de afstand, hoe vaak je moet lopen en of je ook moet letten op je voeding.  Met deze 8 wandeltips willen we je eerst een goede start geven. Wanneer je langer aan de wandel bent, worden steeds meer vragen beantwoordt. 

lees het volledige artikel

Deel deze pagina