Promotie Westerwolde

Voor ondernemers


Promotie Westerwolde biedt voor toeristische ondernemers verschillende promotionele mogelijkheden. In 2017 brachten we onder andere een nieuwe recreatie- en shoppinggids, een recreatiekaart (in Nederlands en Duits) en een fietsknooppuntenkaart uit.

Ook in 2018 hebben we een promotiepakket samengesteld. Dit keer pakken we uit met een mooi magazine over Westerwolde in plaats van de gids. Alle ondernemers bieden we de mogelijkheid om te adverteren met een 1/4-pagina of een 1/2-pagina.

Daarnaast kunt u als ondernemer een vermelding krijgen op de website Westerwolde.groningen.nl en Marketing.groningen.nl. Door Promotie Westerwolde te steunen, zet u niet alleen Westerwolde op kaart maar ook uw eigen onderneming! 

Meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar info@touristinfowesterwolde.nl of download Promotiepakket 2018.


Jaaroverzicht

Jaarlijks brengt Promotie Westerwolde een overzicht uit van diverse activiteiten. Hierin vindt u vele activiteiten en evenementen die in Westerwolde plaatsvinden.

Klik op de afbeelding om het jaaroverzicht te downloaden.

Tevens is het mogelijk om GRATIS wandelroutes en fiets- en mtb-routes aan te vragen. 

Stuur een e-mail met uw adresgegevens naar info@touristinfowesterwolde.nl en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de aangevraagde routes in huis hebt!


Contact


Contact

  de gegevens zijn niet verzonden omdat niet alle velden (correct) zijn ingevuld.
 • Tourist Info Westerwolde
  Navolaan  15 – 11
  9501 VJ  Stadskanaal
  tel.nr. 0599 – 650039

  Deel deze pagina