Camping Noorderloo

Camping Noorderloo

Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld, pingpongtafel en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie.

Kamperen Op de camping kun je heerlijk wandelen door het bos, kinderen (en volwassenen) kunnen spelen in de speeltuin of  ravotten en hutten bouwen in het speelbos, zwemmen in de vijver. Voetballen / volleyballen/ tafeltennissen. De camping  is ruim (7.4 ha) en groen, zodat iedereen de ruimte heeft om te ontspannen. Ons lunchcafé staat op hetzelfde terrein. Je kan hier o.a. broodjes, salades, (hartige)taart, patatten en snacks krijgen.

Plaatsen De camping bestaat uit 4 kampeercirkels en één halve met totaal 42 staplaatsen. De cirkels zijn zo ingedeeld dat je met niet al te veel mensen op dezelfde plek staat waardoor je meer privacy hebt en je ook kan kiezen of je graag buren met kinderen of  honden wilt of niet. 

wij bieden 4 verschillende soorten kampeerplaatsen aan, voor gezinnen,  ruimtezoekers , mensen met honden en voor campers.  Alle campingplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van een comfortzuil met waterkraan, elektra, afvalwaterafvoer en natuurlijk hebben we gratis supersnelle wifi op de hele camping. 

Je kunt bij ons vooraf boeken of ter plekke een beschikbare kampeerplaats uitzoeken.

Bij Lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Het eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en van de lokale boer of soms zelfs uit eigen moestuin, daarnaast zijn alle gerechten vegetarisch of plantaardig.

Wat bieden wij onder andere aan?  Goede koffie, sapjes, (hartige)taart, goed gevulde salades, mooie broodjes, snacks met verse patat, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle (en kindvriendelijke) locatie om te zitten.

Benieuwd naar het menu? Op de Menukaart kun je het gros van de gerechten vinden, met uitzondering van de seizoensgerechten.

Contact

Routebeschrijving starten