Back to the Past - disco evenement

Back to the Past - disco evenement

Back to the Past een disco evenement dat je als disco liefhebber niet mag missen!!! Zaterdag 28 april Zaal 12 Vlagtwedde!! Muziek uit de jaren 70-80 en een stukje jaren 90.

Wat is er te doen

Drive-in discotheek Skopje, die onder de vlag van Stichting Skopje Harkstede opereert en samen met de stichting evenementen organiseert ten behoeve van het goede doel, (conform de doelstelling en de statuten van de Stichting) is ontstaan in 2015 door een drietal oud dj’s en bezoekers van de voormalige bar-discotheek Skopje te Harkstede. Zo is vorig jaar besloten door de bandleden van Sister Feelgood, Serious Music Events en het stichtingsbestuur van Skopje om in 2018 gezamenlijk on tour te gaan door de Noordelijke provincies met een nieuwe, wervelende, disco en livemuziek show “Back To The Past”.

De eerste locatie waar de 70s, 80s en 90s discoshow “Back To The Past” zal neerstrijken is in het fantastische pittoreske dorp Scharmer, in “ ’t Hof van Scharmer” op 24 maart aanvang 21:00 uur, zaal open om 20:00 uur.

De tweede locatie zal zijn in het eveneens fantastische dorp Vlagtwedde. Een dorp met een wel heel rijke geschiedenis aan uitgaansgelegenheden welke ook regelmatig werden bezocht door onze oosterburen. Denk maar eens aan de dancings/discotheken Beijering, de Marke of Vanity. Op de plek in Vlagtwedde waar ooit vroeger de roemruchte discotheek VANITY stond is nu zalencentrum ZAAL 12 gevestigd en deze zal dan ook op 28 april haar deuren openen voor “Back To The Past”. Ook hier zal de show om 21:00 uur losbarsten, 20:00 uur is de zaal geopend.

 

Tikkets

Aan de zaal worden geen tickets verkocht. Men kan uitsluitend naar binnen op vertoon van een voucher, welke verkrijgbaar is op de bekende ticketsite, www.eventics.nl of op de website van de stichting, www.stichtingskopjeharkstede.nl.

Deel deze pagina