Benefietfestival bij Bio-Boerderij Landleven

Benefietfestival bij Bio-Boerderij Landleven

Stichting Just Let It Happen organiseert op zaterdag 8 september een benefietfestival in de koepelstal van Bioboerderij Landleven aan de Scholtweg 9 in Onstwedde.

Wat is er te doen

De stichting richt zich op inzamelen van geld voor de bouw en uitbreiding van de school voor kansarme- en weeskinderen in het dorpje Sukuta Sanchaba, Gambia. Met het benefietfestival willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor de bouw van de school en het ondersteunen van de kinderen.

Het is een laagdrempelig project. Het hele project wordt samen gedaan met de lokale bevolking van het dorp en ze hebben direct persoonlijk contact met het hoofd van de huidige school. Alle donaties gaan rechtstreeks naar het project zonder tussenkomst van andere stichtingen of organisaties en iedereen die meehelpt doet dit vrijwillig.

Programma
Tijdens het benefietfestival van 13.30 tot 22.00 uur treden diverse artiesten op, zoals de bekende singer-songwriter Jan Henk de Groot, Nicole Wairata, de Groningse band Swinder, de Afrikaanse band Kadung, Mr. Richard, het Jasmijn Koor en andere Afrikaanse artiesten uit Mali en Gambia. Ook is er een filmpresentatie van het project, lekker eten en een uitgebreid kinderprogramma.

De entree is gratis maar ze hopen natuurlijk op donaties van iedereen die het project een warm hart toedraagt. Reserveer van tevoren wel even je gratis kaartje via e-mail en neem je eigen klapstoeltje mee of een kussentje om op de strobalen te zitten!
 

Deel deze pagina