Bijzonder concert in de watertoren Stadskanaal

Bijzonder concert in de watertoren Stadskanaal

Op 19 juni vind in de watertoren en het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal een bijzondere middag plaats. Jazzmusicus Will Jasper en Annette Scholten, verbonden aan o.a. het NNO, spelen en improviseren op fluit, saxofoon, cello en zingende zaag in de watertoren van Stadskanaal. 

Wat is er te doen

Het concert vindt plaats in het kader van de  tentoonstelling met grillige klei- en keramiekbeelden van kunstenaar Femke Woltering, die momenteel in de watertoren te zien is.

Voorafgaand aan het concert verzorgt Anton Reijnders, beeldend kunstenaar, docent keramiek aan de Rietveld Academie in Amsterdam en gastdocent aan tal van internationale kunstvakopleidingen een inleiding op het werk van Femke Woltering. Vervolgens wordt de brochure gepresenteerd die bij de expositie verschijnt.

De middag begint om 14.30 uur in het Streekhistorisch Centrum en verplaatst zich na de lezing naar de watertoren. De entree bedraagt € 8,00.

Meer info

Activiteit:       Manifestatie 'Dialoog' met muziek en presentatie van de tentoonstellingsbrochure bij Witte Olifanten IV
Datum:           19 juni 2016
Aanvang:        14.30 uur
Plaats:                        Streekhistorisch Centrum Stadskanaal en watertoren, Ceresstraat 1 en 2, 9502 EA Stadskanaal
Entree:           € 8,00 p.p.
Inlichtingen/reserveren (tijdens kantooruren): 0599-612649 info@streekhistorischcentrum.nl

Deel deze pagina