Dag van de Kampvuurmuzikant óók bij groepsnatuurkampeer terrein De Kapschuur

Dag van de Kampvuurmuzikant óók bij groepsnatuurkampeer terrein De Kapschuur

Zaterdag 30 juni is de Dag van de Kampvuurmuzikant. Op die dag spelen zo’n 70 muzikanten bij het kampvuur op 15 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland, waaronder bij De Kapschuur. Stichting De Groene Koepel heeft de line-up per locatie bekendgemaakt op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

Wat is er te doen

Bijwonen Dag van de Kampvuurmuzikant op groepsnatuurkampeer terrein De Kapschuur
Wil je aanschuiven bij het kampvuur op groepsnatuurkampeer terrein De Kapschuur? Aanmelden kan via info@campingdekapschuur.nl, of kom gezellig langs. Entree is gratis. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, reserveer wel tijdig een plekje.  Kijk voor meer informatie over de locaties op: https://dagvandekampvuurmuzikant.wordpress.com/line-up/. Om 20.00 uur beginnen de eerste muzikale acts op alle terreinen.

Muzikale acts
Per locatie spelen vier/ vijf muzikanten rondom het kampvuur. Ze spelen elk een set van twintig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival, een nieuw initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 8 september 2018.

Kampvuur
De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

Stichting De Groene Koepel

In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

Deel deze pagina