Dinertrein

Dinertrein

Dineren aan boord van deze luxe langeafstandstreinen was vroeger heel normaal en zelfs een standaard onderdeel van een lange reis.

Zaterdag 9 juni rijdt de Dinertrein vanaf station Stadskanaal. U bent vanaf 17:00 welkom voor een aperitief in onze stationsrestauratie. Daarna gaat u aan boord van onze tot restaurant omgetoverde historische trein voor een retourreis. Onderweg kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons speciaal samengestelde wijnarrangement. Na terugkomst in Stadskanaal is er nog mogelijkheid voor het drinken van bijvoorbeeld een kopje koffie of thee in de stationsrestauratie.

Menu

Het aperitief en de amuse houden we nog een verrassing, maar het viergangenmenu ziet er als volgt uit:
Frisse salade van gekookte rode bieten en appel met eendenborstfilet
Zomerse spinaziesoep geserveerd met een gegratineerd broodje kaas
In spek gewikkelde varkenshaas met groene asperges en krieltjes uit de oven
Grand dessert

Prijs

De prijzen zijn per tafel. U kunt een 2-, of 4-persoonstafel reserveren voor een vast bedrag per tafel. Deze prijs is inclusief het aperitief, de amuse, het viergangendiner in de trein en een kopje koffie of thee na.

  • 2-persoonstafel (prijs voor 2 personen) € 90,-
  • 4-persoonstafel (prijs voor 4 personen) € 180,-
  • Wijnarrangement € 12,- pp

De drankjes tijdens de rit zijn niet bij de prijs inbegrepen, hiervoor kunt u na afloop afrekenen. Ook het wijnarrangement is niet inbegrepen bij de prijs.

Online boeken

In verband met de beperkte ruimte is het verplicht om vooraf uw tafel te boeken. U kunt uw kaarten online kopen. U kunt met iDeal betalen. Ook kunt u hierbij uw wijnarrangement boeken.

Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@stadskanaalrail.nl of 0599-651890

We zien u graag 9 juni op deze bijzondere rit!

Deel deze pagina