MET DE BOSWACHTER HET EEKHOORNTJESPAD IN SMEERLING ONTDEKKEN

MET DE BOSWACHTER HET EEKHOORNTJESPAD IN SMEERLING ONTDEKKEN

Natuurmonumenten organiseert op woensdag 22 november een bijzondere wandeling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Samen met de boswachter ga je op zoek naar het wintervoedsel van de eekhoorn in Dal van de Ruiten A. Doe je mee?

Wat is er te doen

Op stap met de boswachter

Speciaal voor de kleinsten gaat de boswachter op stap door het bos om samen naar eekhoorntjesvoedsel te zoeken. Eikels, kastanjes, beukennootjes, alles wat de eekhoorn als wintervoorraad in de grond verstopt, ga je zelf verzamelen. Onderweg vertelt de boswachter je alles over dit bijzondere, kleine bruine beestje met die enorme pluimstaart. Start: 14.00 uur, Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 in Onstwedde. Aan het einde staat er wat lekkers voor je klaar in de Gasterij.

Word OERRR lid

Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Daar worden kinderen blij van. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken. Word je ter plekke OERRR lid in de Gasterij dan mag je gratis mee. De entreetickets zijn dan inwisselbaar voor een waardebon van € 10,- bij Gasterij Natuurlijk Smeerling voor koffie/thee met iets lekkers of een artikel uit de winkel van de Gasterij.

Waar

Bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15  9591 TX Onstwedde

Meer info

Heb je zin om mee te gaan met deze excursie? Meld je kind(eren) dan aan via www.natuurmonumenten.nl. De kosten per OERRR kind: € 7,50. Niet lid: € 10,50. 

Deel deze pagina