Koepelconcert met Alex Vissering

Koepelconcert met Alex Vissering

Speciaal voor het project “Vrienden van…..” wordt in ‘s werelds grootste koepelstal voor melkvee een concert georganiseerd van de Groninger meest bekende troubadour Alex Vissering .
Alex zal u tijdens een extra ruim concert muzikaal en theatraal leiden door zijn geliefde Westerwolde.
Het bijzondere aan deze koepelstal is de geweldige akoestiek en bijzondere ambiance.

Wat is er te doen

Het betreft een éénmalige activiteit in de Koepelstal van Bio Boerderij Landleven aan de Scholtweg 9 te Onstwedde.
Het concert is ( en moet toegankelijk zijn) voor iedereen. De ambiance is uniek, maar tegelijkertijd laagdrempelig; ook qua toegangsprijs. Het uiteindelijke doel is om Stichting Noordelijke Muziekproducties bekend te maken ( Vrienden van….) bij een groter publiek en zodoende in later stadium geld te kunnen genereren voor andere doelen/.projecten welke de stichting voor ogen heeft, o.a. de oerversie van de eerste Nederlandstalige bewerking van de Jonge Mattheuspassie te herschrijven en uit te voeren. Daarvoor is veel geld nodig. Met de steun van een Vriendengroep kan dat mogelijk worden." De koepelstal is een overdekte openluchtstal met een prachtige panorama-view over de weilanden. De stal herbergt op de concertavond ook een whiskey-cq wijnproeverij van Slijterij Thijs uit Vlagtwedde.

Het concert in de Koepelstal is een activiteit die direct met de stichting NMP verbonden kan worden omdat ook de stichting haar zetel heeft in Stadskanaal(Onstwedde).
Het concert dient een dusdanige kwalitatieve uitstraling te hebben om ook werkelijk ingang te kunnen vinden bij toekomstige geldgevers/fondsen.

Meer info

DATUM : 20 augustus 2016
AANVANG : 20.00 uur
TOEGANG : € 12,50 p.p./ Voorverkoop: € 10,00 p.p.
Locatie Bio-boerderij ‘Landleven’, Scholtweg 9, Onstwedde Kaarten te bestellen: 0599 332099/ 06 23066701
RESERVEERINGEN:  beppy.theater@hotmail.com

Deel deze pagina