Koningsdag 2018

Koningsdag 2018

Koningsdag 2018 wordt dit jaar voor de 5e keer gevierd. Natuurlijk is er in de regio Westerwolde ook van alles te beleven op en rond Koningsdag. Bezoek een van de vrijmarkten of luister naar een concert en proost op de Koning, vermaak je in de buitenlucht en nog veel meer!

 

Programma Koningsdag 2018

Hieronder tref je een overzicht van gezellige activiteiten op en rond Koningsdag 2018 aan. 

26 april 2018: 
Knoalsternacht in Stadskanaal

Het centrum van Stadskanaal verandert 26 april, tijdens de Knoalsternacht, in een bruisend muziekpodium. Op verschillende plekken in het centrum staan optredens van bands en acts op het programma.
De nacht is van 21.30 uur tot 04.00 uur. Er rijden nachtbussen van en naar Ter Apel, Borger, Gieten en de Pekela's. 
 

27 april 2018 Vrijmarkten in Westerwolde

Stadskanaal: in het centrum van Stadskanaal met een van de grootste vrijmarkten van de regio. Van 08.00 uur tot 17.00 uur bruist het centrum!

Musselkanaal: vanaf 08.00uur  Oranjemarkt, gedurende de dag verschillende leuke activiteiten, waaronder een wedstrijd 'Levend Standbeeld' en 'cupcakes competitie'. Meer info: www.oranjecomitemusselkanaal.nl

Koningsdag in de stad Groningen

Op vrijdag 27 april 2018 zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen.
Alle info: https://koningsdag.groningen.nl/

Gezellig uit eten met Koningsdag

Heel veel ondernemers in de streek bieden lekkere oranje lekkernijen aan. Pik een terrasje, kijk op http://westerwolde.groningen.nl/eten-drinken/restaurants of http://westerwolde.groningen.nl/eten-drinken/theetuinen-in-westerwolde 

Deel deze pagina