Rondleiding met Hans Dingjan bij de tentoonstelling op 29 juli

Rondleiding met Hans Dingjan bij de tentoonstelling op 29 juli

Zondag 29 juli geeft kunstenaar Hans Dingjan een eerste rondleiding bij de tentoonstelling Contrast in het MOW, Museum de Oude Wolden te Bellingwolde

Wat is er te doen

De tentoonstelling toont nieuw werk van vier heel verschillende kunstenaars: Hans Dingjan, Joshua Janssen, Ria van Krieken en Marian Smit. Dingjan staat in de rondleiding niet alleen stil bij zijn eigen werk maar ook dat van de andere drie kunstenaars.

Dingjan geeft nog drie andere rondleidingen op de zondagen 19 augustus, 9 september en 30 september, de laatste dag van de tentoonstelling. Elke rondleiding start om 14 uur en duurt ongeveer een uurtje. Het museum hoort graag of je komt. Je kunt hiervoor een mailtje sturen aan info@museumdeoudewolden.nl of bellen tijdens openingstijden van het museum. Zonder aanmelding ben je echter ook gewoon van harte welkom.

De toegang bedraagt € 4,50, inclusief entree van het museum. Museumkaarthouders en Laifhebbers van het MOW hebben gratis toegang.

 

Meer informatie over Contrast vind je in het speciale tentoonstellingsboekje, onder meer verkrijgbaar op het museum, de website www.contrast2018.nl en de website van het museum www.museumdeoudewolden.nl.

Deel deze pagina