Kunstroute Sellingen Zuid

Kunstroute Sellingen Zuid

Kunstroute met Pinksteren in Sellingen Zuid , 9 en 10 juni van 11.00 - 17.00 uur
Op beide Pinksterdagen is er in Sellingen Zuid weer een Kunstroute met als thema: 'Beestenboel'

Wat is er te doen

Het eerste kunst evenement in Kunstdorp Sellingen start met de mooie Kunstroute tijdens beide Pinksterdagen, 9 en 10 juni in Sellingen Zuid. Een actieve buurt waar dichtbij elkaar meerdere kunstenaars wonen en werken. Zij stellen hun ateliers open en exposeren hun nieuwste werk.
Dit jaar zijn er weer diverse Zomergasten uitgenodigd die exposeren op verschillende locaties.
Door de gehele mooie tuin van Hilly Jipping zijn quilts te bewonderen en kunt u genieten van muziek.
De cursisten van Atelier Monique Blaak zorgen zoals elk jaar weer voor een zeer verrassende expositie met als thema “Beestenboel”. Ook de andere kunstenaars gaan met dit thema aan de slag dus het zal een dolle beestenboel worden in de ateliers en open tuinen. Meer informatie is te vinden op www.kunstroute-pinksteren.nl of volg en like ons op facebook Kunstroute Pinksteren. Toegang gratis.

Tip voor kunstliefhebbers

Een schilder- en kunstfestival in Franse sferen. Dat is festival Montmartre in Sellingen. Kom op 8 juli naar Sellingen en geniet van (amateur)kunst zoals driedimensionale-, schilder-, podiumkunst en straattheater. Er worden verschillende demonstraties en voorstellingen gegeven. Heeft u een kunststuk gezien dat u bevalt? Wellicht kunt u het bemachtigen op de markt of op de veiling!

Deel deze pagina