Magische Museum Escape

Magische Museum Escape

Laat je opsluiten in een museum en kraak de code!

Wat staat je te wachten?
Het MOW heeft een speciale zaal voor de schilderijen van Lodewijk Karel Bruckman. In een korte introductie wordt verteld wie hij was en waarom zijn werk nu in Bellingwolde hangt, terwijl hij super beroemd was in de Verenigde Staten. Ondertussen hoor je van alles over het magisch realisme; de kunststroming waar het werk van Bruckman in past.

Luister goed en onthoud wat er verteld wordt, want na deze korte uitleg verandert de museumzaal in een escaperoom. De deur gaat dicht en alleen door de juiste code te kraken valt te ontsnappen. Aanwijzingen kun je vinden door goed te zoeken en te kijken, te rekenen en puzzelen en vooral: door samen te werken. De tijd is beperkt, wordt het een race tegen de klok?

Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot 2 dagen van tevoren, individueel of in groepjes van 3 - 5 kinderen via een mail naar info@museumdeoudewolden.nl  Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer. zodat je in een passend groepje ingedeelt kan worden. Vermeld ook of je om 13.00 uur of om 15.00 uur wil starten.

Deze Magische Museum Escape wordt gratis aangeboden omdat het Oktober Kindermaand is. Deed je al eerder mee aan deze museumescape? Dan ken je de code en is het advies om een andere leuke activiteit te kiezen op de website van Oktober Kindermaand.