Multimediale voorstelling ‘Rembrandt en de Gouden Eeuw'

Multimediale voorstelling ‘Rembrandt en de Gouden Eeuw'

Bijzonder concert bij de tentoonstelling ’Geen gemaar I schilderijen van Geert Schreuder’

Kunstenaar Geert Schreuder jubileert met een grote overzichtstentoonstelling die nog tot en met 22 september te zien is in het MOW I Museum de Oude Wolden.

De schilder organiseert regelmatig zondagmiddagconcerten in zijn atelier in Onstwedder Esweg. Voor één keer verplaatst nu zo een ‘Eswayconcert’ naar het museum in Bellingwolde.

In dit Rembrandtjaar nemen Hans Visser en Irena Filippova hun publiek mee naar de Gouden Eeuw, het tijdperk waarin de Nederlandse cultuur, wetenschap, handel, wereldmacht en politieke invloed op hun hoogtepunt waren. Ze vertellen het levensverhaal van Rembrandt, begeleid door eigen muziek en met schitterende projecties van Rembrandts schilderijen.

Het concert begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is 12,- voor mensen met een museumkaart en 15,- voor mensen zonder museumkaart. Je ziet dan de prachtige multimediale voorstelling Rembrandt & De Gouden Eeuw én bekijkt de tentoonstelling 'Geen gemaar I schilderijen van Geert Schreuder.'

Aanmelden voor dit speciale arrangement is nodig en doe je telefonisch (0597 531509) of via een mail naar info@museumdeoudewolden.nl

Het MOW is die dag vanaf 15 uur uitsluitend toegankelijk voor bezoekers van dit concert.