Schildersfestival Montmartre

Schildersfestival Montmartre

Een schilder- en kunstfestival in Franse sferen. Dat is festival Montmartre in Sellingen. Kom en geniet van (amateur)kunst zoals driedimensionale-, schilder-, podiumkunst en straattheater. Er worden verschillende demonstraties en voorstellingen gegeven. Heeft u een kunststuk gezien dat u bevalt? Wellicht kunt u het bemachtigen op de markt of op de veiling!

Wat is er te doen

Op 13 juli 2019. : het schildersfestival Montmartre in Sellingen. Van 11.00 tot 17.00 uur treft u Sellingen aan in Franse sferen met ca. 100 kunstenaars die actief bezig zijn met het maken van hun werk. Prachtige schilderijen, beelden, glaswerk, handgemaakte sierraden, enz.

Op het Place du Terte, een sfeervol pleintje, zijn ervaren portretschilders en tekenaars aanwezig om grote en kleine bezoekers op papier te vereeuwigen.

Gedurende de gehele dag wordt u vermaakt door straattheater, muzikanten en goochelaars.  Voor de kleintjes onder ons is er een workshop onder leiding van leerkrachten van de O.B.S. Op d’Esch. Dit jaar is als onderwerp gekozen voor Aboriginal Art. Wilt u van uzelf, vriend of vriendin, kinderen en/of kleinkinderen een portret laten maken, dan hebt u hier de mogelijkheid toe bij de portretschilders.

Op de verschillende terrassen op de brink en op het terrein rondom de 14e eeuwse Gotische kerk, onder het genot van heerlijke hapjes  en een glaasje wijn geniet u van live muziek.

In de oude kerk treedt het koor Link op met een passend luchtig repertoire en Tekke en Lucia brengen fraaie klassiekers ten gehore. Op het terrein hoort u verder accordeonmuziek en nostalgische bluesklanken.

Gratis parkeren en entree.

Ontmoet Sellingen

Ontmoet Sellingen

Ben je ook benieuwd naar het dorp Sellingen? We hebben speciaal een pagina met de mooiste bezienswaardigheden van Sellingen gemaakt. Bekijk het dorp hier! 

Waar

De Brink in Sellingen

Wanneer

Op zaterdag  13 juli 2019 van  11.00 uur tot 17.00 uur.

Prijs

Toegang is gratis

Deel deze pagina