Stadskanaal onder Stoom 2018

Stadskanaal onder Stoom 2018

Stadskanaal onder Stoom. Een stoomspektakel dat ieder jaar weer plaatsvindt in Stadskanaal. Dit jaar vindt het evenement plaats in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september. Een bijzonder evenement voor een ieder die houdt van stoomtreinen, maar ook stoomtractoren en stoomboten. 

En dit jaar hebben we zelfs een extra gast, Tom! Wie Tom is wordt hieronder verder uitgelegd. Maar hij is zeker de moeite waard om te bewonderen. 

Tom, de stoomlocomotief

Op beide dagen zal de stoomlocomotief Tom in actie te zien zijn. Tom is het broertje van Anna, waar de STAR jarenlang mee heeft gereden, en komt speciaal dit weekend over van Hoogovens Stoom Ijmuiden. Nu zal Tom te zien zijn naast de locomotief 52 8060 in dit weekend. 

Lees de recente  nieuwsbrief van Museumspoorlijn STAR.  https://bit.ly/2N84XbB

Stoomlocomotief 'Tom' Stoomlocomotief 'Tom'

Vol(ledig) weekend

Genoeg! Althans, dat wil zeggen dat het weekend bomvol zit! Op deze speciale pagina vind je alle informatie met betrekking tot dit evenement. Maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je niets van dit evenement wilt missen. Of dat je meer van Stadskanaal en omgeving wilt zien en ontdekken als je hier toch bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te komen overnachten. Boek snel jouw overnachting en geniet van twee dagen Stadskanaal onder Stoom. 

Deel deze pagina