VLAGTWEDDE goes IRISH!!

VLAGTWEDDE goes IRISH!!

De tweede editie van Vlagtwedde goes Irish vindt plaats op vrijdag 17 maart 2Ol7 in Zaal12 te VLAGTWEDDE.

Er zijn optredens van twee bands die traditionele Irish folk spelen. Evenals vorig jaar maakt Fath uit Ter Apel zijn opwachting en nieuw is Machair Folk uit Groningen. De Vlagtwedder horecagelegenheid is voor de gelegenheid weer helemaal in Ierse sferen aangekleed 
De bands geven elk op hun eigen karakteristieke manier invulling aan Irish folk muziek met onder meer ballades, dansmuziek en barmuziek Er is volop muziek te horen in de geest van The Dubliners. _De eerste editie was een groot succes. Daarom organiseren wij met veel plezier een tweede editie op deze traditionele Ierse feestdag Saint Patricks Day, vertelt Heerke Beukema namens de organisatie. Tijdens het Ierse minifestival is er een Irish bar met heerlijke typisch Ierse dranken zoals bieren en whisky's, verzorgd door BijThijs uw drankenspeciaalzaak in Vlagtwedde. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje. Gasterij Natuurlijk Smeerling in Onstwedde verzorgt ambachtelijk bereide, typisch Ierse hapjes die worden uitgeserveerd onder de gasten. Het licht en geluid is in de professionele handen van H| Sound in Vlagtwedde. De organisatie krijgt bij marketing en promotie ondersteuning van het Lougblad Alvering Vlagtwedde en Radio Westerwolde. 
Voorverkoop Kaarten kosten net als vorig jaar tien euro, inclusief het welkomstdrankje en hapjes. _Hoewel er nu twee bands spelen is de entreeprijs geliikgebleven_, zegt Beukema. De kaarten zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar bij BijThijs uw drankenspeciaalzaak aan de Dr.P Rinsemastraat 2a in Vlagtwedde tel. (0599) 373352 en Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde tel.(0599) 858613 of 06-83558523. Vlagtwedde goes Irish begint om 21.00 uur en de zaal is open vanaf 20.30 uur.

 

Deel deze pagina