Voorjaarsmarkt in Bourtange

Voorjaarsmarkt in Bourtange

Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt de jaarlijkse Lentemarkt plaats in de Vesting Bourtange. Naast een markt op diverse locaties binnen de vesting en de geopende winkels is er volop gezelligheid op en rond het Marktplein.

Wat is er te doen

Op het Marktplein treedt op zaterdag de Keltische band Fath op. Op zondag wordt het podium gevuld door The Assassenachs. Het is het heerlijk vertoeven op één van de terrassen. Ook kunt u Vestingboerderij de Sikkepit bezoeken, waar u vanuit een kano de buitenkant van de Vesting kunt ontdekken. Nieuw is het atelier en de winkel van Royal Goedewaagen, loop ook hier gerust eens binnen. Op zondagmiddag verzorgt het exercitiepeloton Bourtange een demonstratie kanonschieten. Voor de kinderen is een een kinderplein aanwezig!

Waar

In de Vesting van Bourtange.
Zaterdag: 11.00 tot 18.00 uur
Zondag: 11.00 tot 18.00 uur

Meer info

Entree voor de markt bedraagt € 2,50 per persoon, kinderen tot 6 jaar zijn Gratis.
Entree markt en toegang tot alle musea bedraagt € 8,50, kinderen €4.50. ook zijn er voordelige gezinskaarten verkrijgbaar.
Parkeren is Gratis, Volg de borden P Bourtange.

Vestingdorp Bourtange

Brengt u een bezoek aan Westerwolde dan mag vestingdorp Bourtange niet op uw programma ontbreken. In Bourtange vindt u een reconstructie van de oorspronkelijke vesting van 1742. Wandel over de ophaalbrug het vestingdorp in en stap het verleden binnen.

Deel deze pagina