Warme Wintermiddag over Geluk: verhalen

Warme Wintermiddag over Geluk: verhalen

Op zondag 28 januari organiseert het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal een Warme Wintermiddag, een gezellige winterse middag met verhalen en gedichten.

Wat is er te doen

Na twee eerdere edities met de thema’s Winter en Liefde staat de middag nu in het teken van Geluk. Bezoekers kunnen luisteren naar hartverwarmende verhalen, gedichten en liederen om de koude en duisternis te verdrijven, en zelf ook meedoen door een voordracht te houden.

Dat mag met een zelfgeschreven verhaal of gedicht, maar ook door het voordragen van andermans werk, in het Gronings, Drents of Nederlands, als het thema maar iets met Geluk te maken heeft. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich vooraf aanmelden bij Helen of Bert van het Streekhistorisch Centrum. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat om 14.00 uur open. De entree bedraagt 4,- per persoon, inclusief koffie met wat lekkers. Donateurs betalen op vertoon van hun pas € 2,50.

Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Meer info

Activiteit: Warme Wintermiddag over Geluk: verhalen, gedichten en muziek in het SHC
Datum: zondag 28 januari 2018, aanvang 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur.
Adres: Ceresstraat 2, 9502 EA Stadskanaal
Kosten: € 4,00 p.p.; donateurs van het SHC €2,50, deelnemers uiteraard gratis, inclusief wat lekkers
Voor inlichtingen, aanmelden en reserveren: 0599-612649 of info@streekhistorischcentrum.nl

Deel deze pagina