Week der Besten

Week der Besten

Van 18 tot en met 26 augustus staat Vlagtwedde weer in het teken van de Week der Besten. Deze jaarlijks terugkerende feestweek staat voor de 26e keer op de agenda. Acht dagen lang volop feest en vertier. Ook dit jaar heeft het bestuur van de Week der Besten weer een gevarieerd programma in elkaar gezet met daarin vertrouwde maar ook nieuwe evenementen.

Wat is er te doen

Thema Hollywood

Dit jaar heeft de Week der Besten het thema Hollywood. Buurtverenigingen zijn inmiddels druk doende om straatversiering in dit thema te maken en zichzelf daarmee leuk te presenteren tijdens de feestweek. Gedurende de week komt ook tijdens evenementen dit thema duidelijk naar voren. Op dinsdag 21 augustus is er bijvoorbeeld een ware Drive-in Bioscoop. Vanuit de auto met een bak popcorn een film kijken, Amerikaanser wordt het niet.

Meer nieuwe evenementen

Naast de Drive-in bioscoop staan er meer nieuwe onderdelen in het programma. Zo wordt er door de Winkeliersvereniging vanwege hun 100-jarig bestaan een 10-kamp georganiseerd. Verder zien we een Color Run, Dunk Tank en een Bonte Avond voor het eerst op de agenda staan.

Vertrouwt karakter

Natuurlijk kan de Week der Besten niet zonder een aantal evenementen. Deze vormen al jaren het karkas van deze succesvolle feestweek. Hierdoor kan iedereen, van jong tot oud, meedelen in de feestvreugde. De Profile Tyrecenter Heuver Truckrun, Braderie, Historische TT, Flexiplus Facility Group Mudrun en de kinder- en seniorenmiddag ontbreken niet deze jaargang.

Recordpogingen

De Week der Besten staat daarnaast bekend om zijn vele recordpogingen. Dit jaar gaan waaghalzen de strijd aan met 48-uur Paal Zitten, 48-uur Tandem Rijden en 5 kilometer jongleren.

Artiesten

Vooral aan het einde van de week komen verschillende artiesten richting Vlagtwedde om in de feesttent en diverse horecagelegenheden een feestje te bouwen. Dit jaar komen onder andere Kraantje Pappie, Ancora, DJ Roy, Lucas en Gea, Coverband 5th Wheel, Kisjes Kearls en de DJ’s van Qmusic Foute Party optreden tijdens de 26e editie van de Week der Besten.

Programma: https://bit.ly/2KwtWzc

Prijs

Deels gratis, deels betaald

Deel deze pagina