Week der Besten

Week der Besten

Het is bijna weer zo ver. Editie nummer 27 van de Week der Besten staat op punt om te beginnen. Deze zal plaats vinden van 10 tot en met 18 augustus.

Week der Besten is een begrip in Vlagtwedde maar ook ver daarbuiten. Het publiek, waaronder ikzelf, kijkt er ieder jaar weer naar uit. Ik voel me vereerd dat ik ook dit jaar deze fantastische week vol met recordpogingen en mooie evenementen mag openen.

Programma Week der Besten: http://weekderbesten.nl/programma/

De buurtverenigingen en de vele vrijwilligers hebben ook dit jaar weer een geweldige inzet getoond, waardoor het programma weer uitpuilt van vermaak voor jong en oud. Van sportieve evenementen zoals de Roegh Mudrun, de zeskamp, de fiets driedaagse en de klimwand tot het gemotoriseerde vermaak van de Historische TT, de oldtimershow en natuurlijk de Truckrun. Dit alles wordt, zoals gebruikelijk, omlijst door heel veel muziek. De rode draad door de muzikale invulling is het thema “Ik hou van Holland” met veel landelijk bekende topartiesten, een Foute Party en een heuse DJ Contest georganiseerd door de jongerenambassadeurs. Ook dit jaar zijn er weer ludieke recordpogingen die veel publiek gaan trekken en Vlagtwedde op de kaart zetten, zoals 48 uur Scootmobiel rijden en de recordpoging meeste ballonnenhonden in een half uur. Uiteraard zijn er ook tal van activiteiten voor de jongste en de oudere Vlagtwedders. Aan iedereen wordt gedacht tijdens de Week der Besten en dat maakt het nu al 27 jaar tot een groot succes!