Kunt u deze e-mail niet goed lezen? schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
     
 
Meer toerisme naar Westerwolde in 2018
 
 
Beurzen
 
 
 

In 2017 heeft Promotie Westerwolde samen met een aantal toeristische ondernemers deelgenomen aan zes vakantie- en recreatiebeurzen. Deze samenwerking hebben wij en de ondernemers als zeer prettig ervaren. Ook het komende jaar gaan we weer met toeristische ondernemers het prachtige gebied Westerwolde en de toeristische ondernemers op de kaart zetten!

Door samen op de beurzen te staan, delen we de kosten en is er altijd iemand die bij de stand aanwezig is. De indeling van de stand (basisopstelling van 6 bij 3 meter) wordt uiteraard gedeeld, zodat alle aanwezige partijen ruimte hebben om hun eigen onderneming te promoten. Voor de beurzen in 2018 is het ook nog mogelijk om te participeren in een gezamenlijk beursstand. Doet u mee?

 
 
 

 
 
UITNODIGING DEELNAME BEURZEN PROMOTIE WESTERWOLDE
 
 
NIEUW: BEURS IN BELGIE
 

Evenals in 2017 staat Promotie Westerwolde ook in 2018 op een aantal beurzen en niet alleen in Nederland. We gaan internationaal! Van 25 tot en met 29 januari zijn we te vinden op de grote Belgische vakantiebeurs 'Vlaamse Vakantiesalon' in Antwerpen. Hier komen ruim 80.000 bezoekers op af. Daarnaast gaan we op een van Nederlands meest bekende vakantiebeurzen 'CARAVANA' in Leeuwarden staan, waar circa 60.000 bezoekers worden verwacht.

 
AGENDA BEURZEN
 
1     27- 29 december Obelink Winterswijk ca 15.000 bezoekers
2 18 - 23 januari     Caravana Leeuwarden ca 60.000 bezoekers
3 25 - 29 januari
Vlaamse Vakantiesalon 
Antwerpen

ca 80.000 bezoekers

4 9 -11 februari      Camper en kampeer     Gorinchem ca 9.000 bezoekers
5 23 - 25 februari   Kampeer en vrije tijd      Hardenberg ca 9.000 bezoekers
6 10 - 11  maart      Kampeerbelevenis ZH    Heinenoord ca 10.000 bezoekers

 

- Als u als recreatiebedrijf actief aan een beurs wilt deelnemen, waarderen we het als u ook ons mooie Westerwolde wilt promoten alsmede de folders van de participerende recreatiebedrijven uitdeelt.

- Voor de zichtbaarheid van uw eigen onderneming in de stand adviseren we éénmalig een frame met doek te laten maken in dezelfde stijl, zoals u op de foto kunt zien. Het frame met doek is uw eigendom en kunt u de komende jaren voor beurzen en andere promotiedoeleinden blijven gebruiken.

DEADLINE aanmelden deelname beurzen:  10 december 2017

Heeft u interesse om samen met ons op een van deze beurzen een beursstand te delen? Neem contact op met Jelle de Vries via 06 - 11 64 05 85.

 
KOSTEN DEELNAME BEURZEN (prijzen zijn excl. btw)
 
Deelname beurzen 1-4-5-6 (nummers zie beurs agenda) als 1 pakket € 200,00
Deelname Caravana € 85,00
Deelname Vlaamse Vakantiesalon € 240,00
Frame = steigerbuis met doek (incl. opmaak) € 138,00

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem gerust telefonisch contact op met Jelle de Vries via 06-11 64 05 85 of via info@campingzomersbuiten.nl

De eerste beurs (Obelink in Winterswijk) vindt eind december al plaats. Wilt u met ons meedoen wacht dan niet te lang met aanmelden. Gezien de grootte van de stand (6 bij 3 meter) is er beperkte ruimte beschikbaar: ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!'

 
FOLDERPARTICIPATIE BEURZEN (prijzen zijn excl. btw)
 

Aangezien niet iedereen in staat is op de beurzen te staan, hebben we gezocht naar een mogelijkheid om uw onderneming toch kunnen promoten. Dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om foldermateriaal aan te leveren welke wij op de beurzen voor u uitdelen (folderparticipatie). Alle folders komen gezamenlijk in het welbekende rode Westerwolde-tasje. Deze tasjes delen we actief uit aan de bezoekers op de beurzen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw folders goed terechtkomen. Op deze manier komt uw onderneming zowel landelijk als internationaal toch nog onder de aandacht!

Voor het verspreiden van het foldermateriaal raden we aan voldoende folders bij ons aan te leveren.
- Op kleine beurzen verwachten we circa 250 folders per dag uit te delen.
- Op een grote beurs verwachten we circa 450 folders per dag weg te geven.

Folders mee naar beurzen 1-4-5-6 (nummers zie beurs agenda)                                  € 50,00
Folders mee naar Caravana € 100,00
Folders mee naar Vlaamse Vakantiesalon € 200,00

Heeft u interesse? Meld u aan via info@touristinfowesterwolde.nl.
Deadline aanmelden is 10 december 2017.
Via de mail informeren wij u op welke data en tijdstippen het foldermateriaal kan worden aangeleverd bij Tourist Info Stadskanaal aan Navolaan 15-11 in Stadskanaal. 

De eerste beurs (Obelink in Winterswijk) vindt eind december al plaats. Wilt u met ons meedoen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Gezien de grootte van de stand (6 bij 3 meter) is er beperkte ruimte beschikbaar: ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!'

 
AANMELDEN BEURZEN
 

Wilt u samen met ons op een of meerdere beurzen staan?
Aanmelden kan via: http://info@campingzomersbuiten.nl
De deadline voor het aanmelden is 10 december 2017.

Samen maken we er succesvolle dagen van!

 
 
 

 
 
ARRANGEMENTEN
 
 
TOERISME NAAR WESTERWOLDE
 

Om toeristen en recreanten naar Westerwolde te krijgen, moeten we laten zien wat we allemaal te bieden hebben. En dat is veel!

In deze periode gaan veel mensen zich oriënteren waar ze hun komende (zomer)vakantie willen doorbrengen. Sommige van u heeft wellicht de eerste reserveringen zelfs al binnen. Om uw onderneming onder de aandacht te brengen, heeft u waarschijnlijk mooie arrangementen en / of aanbiedingen samengesteld.

We vragen om uw arrangementen en / of aanbiedingen aan ons door te geven. Waarom?
Op de website van Promotie Westerwolde hebben we de mogelijkheid om arrangementen en aanbiedingen onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Vervolgens gaan we de arrangementen en aanbiedingen ook nog eens verspreiden via de maandelijkse nieuwsbrief en onze Facebookpagina. Met Facebook hebben we landelijk al mooie resultaten bereikt!

Het is geheel kosteloos!

Heeft u nog geen arrangement en / of aanbieding? We denken graag met u mee!

Stuur uw arrangementen / aanbiedingen naar info@touristinfowesterwolde.nl of neem telefonisch contact met ons via 0599 - 650 039.

Wij zorgen ervoor dat ze onder de aandacht komen.
 

 
 
EVALUATIE DEELNEMERSAVOND
 
 
 

Op 19 september jongstleden heeft een deelnemersbijeenkomst plaatsgevonden bij Camping De Sikkenberg in Onstwedde. Helaas was de opkomst bedroevend laag. Waar ligt dat aan?

Periodiek willen we de deelnemers op de hoogte brengen van het reilen en zeilen binnen Promotie Westerwolde. Wat gaan we doen? Wat hebben we gedaan? Maar we zijn ook benieuwd naar uw mening en ideeën. Daarom organiseren we deelnemersbijeenkomsten. Geeft u er de voorkeur aan om op een andere manier te worden geïnformeerd of andere onderwerpen en / of sprekers voorbij te zien komen? In dat geval vernemen we dat graag van u!

We willen de deelnemers zo goed mogelijk informeren over de stand van zaken. Heeft u suggesties voor de deelnemersbijeenkomsten? 
Stuur een e-mail naar: info@touristinfowesterwolde.nl

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan hier af.
 
  Printen  |  Doorsturen