Kunt u deze e-mail niet goed lezen? schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
     
 
Reminder UITNODIGING VERHAALLIJNEN
 
 
Grensland Vestingland
 
 

Maandag 20 maart organiseert Marketing Groningen in Bourtange een bijeenkomst rond de twee verhaallijnen Grensland Vestingland en Graanrepubliek.

 

Marketing Oldambt en Promotie Westerwolde hebben, met deze twee verhaallijnen centraal, al een (met LEADER-geld gefinancierd) plan, gericht op inwoners van de Duitse grensstreek. Hiermee kunnen we direct en concreet aanhaken op de verhaallijnen van Marketing Groningen.

 

We gaan in aanloop van seizoen 2018 een communicatiecampagne richten op Duitsers in de grensstreek met de twee verhalen als aanleiding om Oldambt en Westerwolde te bezoeken. We maken naast een campagne, een speciale website en routes langs de stille getuigen van het verhaal. Dit project wordt veel sterker als het verhaal ook op één of andere manier terug komt bij ondernemers. Veel ondernemers doen al iets met het verhaal of hebben daar ideeën over. Of misschien is er iets nodig waar wij voor kunnen zorgen om aan te kunnen haken bij dit project. We vragen in ieder geval niet per sé om geld, maar om ideeën en om het samen aan te pakken.

 

Kom dan vooral naar de bijeenkomst van 20 maart, zodat we jullie ideeën in ons project kunnen verwerken en samen nog meer Duitse toeristen deze kant op kunnen halen.

 
 
20 Maart: Grensland Vestingland / Graanrepubliek
 
 

Locatie: Lands Huys Marktplein 2, 9545 PH Bourtange
Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur t/m 21.30 uur
Aanmelden: https://www.marketinggroningen.nl/verhaallijnen/inschrijven-bijeenkomsten-maart-2017

 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan hier af.
 
  Printen  |  Doorsturen