Beurswerk SPW 2020

donderdag 19 december 2019

Beurswerk SPW 2020

De beurscommissie is de afgelopen maanden weer actief geweest met de voorbereidingen om Westerwolde goed te presenteren op toeristische beurzen.

De beurscommissie is de afgelopen maanden weer actief geweest met de voorbereidingen om Westerwolde goed te presenteren op toeristische beurzen. Het doel is uiteraard dat meer toeristen ons komen vereren met een bezoek en onze prachtige regio ontdekken met haar vele mogelijkheden. In 2019 zijn we begonnen met inzet in Duitsland. Het Cityhotel Stadskanaal heeft ons via ons Westerwolde promotiemateriaal op een groot aantal beurzen in Duitsland vertegenwoordigd. Bij wijze van proef zijn we met een eigen stand naar Oldenburg (D) geweest. Motiverend is het enthousiasme van de Duitse beursgangers in Oldenburg. De lichte toename van Duitse gasten in onze provincie samen met de cijfers en de verwachtingen over het toenemende aantal Duitse toeristen o.a. in Drenthe, Vechtstreek en Achterhoek sterken ons in de gedachte dat er in Duitsland kansen liggen. Daarnaast hebben we extra aandacht voor de steeds groter wordende groep senioren die graag door Nederland toert. De regio Westerwolde is voor hen zeker de moeite waard!

Onderstaande beurzen worden totaal door rond de 250.000 bezoekers (veelal onze doelgroepen) bezocht. Een prachtige kans om de regio Westerwolde goed op de kaart te zetten!

We gaan met onze beursstand naar de volgende beurzen in 2020:

           December 2019: Obelink - Winterswijk
 

  • Januari: Caravan Freizeit Reisen – Oldenburg
  • Februari: Reisen und Camping – Essen
  • September: 50-plus beurs – Utrecht
  • November: Reiselust – Bremen

Cityhotel Stadskanaal neemt de mooie magazines in de Westerwolde tasjes mee naar: 

  • Jan/febr : Reise und Urlaub - Hannover
  • Februari: Reisen - Hamburg 
  • Februari: Reisen & Freizeit - Saarbrücken
  • Voorjaar: Reisbeurs Bamberg

Wij zijn enthousiast over de promotie van onze mooie regio en klaar voor een nieuw beurzenseizoen!

De beurscommissie SPW:

Jolanda Rijks (De Kapschuur)
Marc van Kempen (Cityhotel Stadskanaal)
Jaap Willems (De Sikkenberg)

Deel deze pagina