De Dag van de Busreiziger!

maandag 11 maart 2019

De Dag van de Busreiziger!

Op dinsdag 12 maart organiseert het OV-bureau Groningen Drenthe in samenwerking met evenementenbureau Van Straat tot Laan een Dag van de Busreiziger! De busreizigers worden deze dag bedankt en op speciale manier in het zonnetje gezet.

Programma

Gedurende deze dag zijn er op diverse hubs en in bussen verschillende activiteiten voor de busreizigers. Tijdens de ochtendspits (06.30 tot 09.30 uur) en middagspits (14.30 tot 17.30 uur) zijn op verschillende locaties muzikale en theatrale acts geprogrammeerd. Deze acts hebben een bescheiden karakter, en worden niet tot licht versterkt. Voorbeelden hiervan zijn singer-songwriters, (semi-) akoestische bands, theatersketches en variété. De acts zijn makkelijk verplaatsbaar, en dienen vooral om een gezellige, ontspannen sfeer te creëren op de busstations. Om duidelijk te maken dat de acts onderdeel uitmaken van de Dag van de Busreiziger worden op 12 maart posters opgehangen op de locatie, die dezelfde dag weer weggehaald door het team.
Naast de acts is er op iedere locatie, waar een muziek- of theater-act is, ook een ‘OV-butler’ aanwezig. Deze butler is het aanspreekpunt van de dag en lichten de boodschap van de dag toe aan de reizigers. Hieronder valt het uitdelen van een klein zakje met snoepjes.

Deel deze pagina