Koningsdag 2018 in Westerwolde

donderdag 05 april 2018

Op Koningsdag 2018 is er in regio Westerwolde ontzettend veel te beleven. Zo zijn er diverse vrijmarkten te bezoeken en is er volop muziek aanwezig in de regio. Koningsdag wordt voor de 5e keer georganiseerd en dit keer valt het op vrijdag 27 april. Kom gezellig langs op één van de gezellige locaties. 

 

Stadskanaal

In de avond en nacht van 26-27 april verandert het centrum van Stadskanaal in een heus bruisend muziekfestijn. Traditiegetrouw vindt dan jaarlijks de Knoalsternacht plaats, waar op veel verschillende locaties in het centrum diverse bandjes en acts op het programma staan. Lekker genieten met een drankje in deze gezellige nacht. De nacht zelf begint om 21.30 en duurt tot 4.00 uur. Er worden nachtbussen ingezet om deze gezellige nacht ook vanuit een andere locatie mee te maken. 

Aansluitend aan deze nacht begint de volgende ochtend met de vrijmarkt in Stadskanaal. De vrijmarkt is opgezet door het hele centrum en is één van de grootste van de regio in Westerwolde. De markt begint om 8.00 uur en duurt 17.00 uur. 

Musselkanaal

Ook in het Musselkanaal is er een gezellige oranjemarkt in het centrum. Ook hier gaan de kraampjes open vanaf 8.00 uur en zijn er veel verschillende activiteiten waaraan men kan deelnemen. Het Oranje Comité Musselkanaal heeft verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals 'Levend Standbeeld' en een 'Cupcakes Competitie'. 

Meer informatie lees je onze site .

Deel deze pagina