Nieuwe combikaart voor Klooster en Vesting

vrijdag 15 juni 2018

Nieuwe combikaart voor Klooster en Vesting

Museum Klooster Ter Apel en de Vesting Bourtange introduceren per 15 juni een gecombineerde toegangskaart, waardoor beide cultuurhistorische attracties met een aantrekkelijke korting zijn te bezoeken. De gecombineerde toegangskaart voor volwassenen kost € 12.50 en voor kinderen € 6.50 en is zowel bij het Museum Klooster als de Vesting verkrijgbaar.

Directeur Margriet van Klinken van Museum Klooster en vestingmanager Hendri Meendering zijn blij met de samenwerking en hopen dat op deze wijze de mensen nog sneller een entreebewijs kopen voor de beide attracties. Er wordt door Museum Klooster en de Vesting Bourtange al langer samengewerkt met arrangementen in combinatie met een overnachting in Vesting Bourtange, maar nu kan ook de dagtoerist profiteren van de samenwerking.

Zowel Vesting Bourtange als Museum Klooster Ter Apel zijn unieke monumenten met een bijzondere geschiedenis. Door de gecombineerde entreekaart wordt het voor bezoekers nu wel heel aantrekkelijk om die rijke historie te bekijken en te ervaren.

Naast de permanente presentaties zijn zowel in Museum Klooster als in de Vesting Bourtange regelmatig wisselexposities te zien, zo kan de bezoeker van Museum Klooster nog tot en met 30 september de expositie ‘Flonkerende lichten, geschilderd in glas’ bezoeken van Johan Dijkstra. In Vesting Bourtange kan de bezoeker nog tot 31 oktober de Viltexpositie Moeder Aarde bezoeken van kunstenares Agnes Spruit.

Deel deze pagina