Vrijwilligers van Tourist Info op stap!

vrijdag 17 mei 2019

Vrijwilligers Tourist Info Westerwolde namen vandaag een kijkje in de keuken bij Wonderwereld Ter Apel en camping de Kapschuur in Stadskanaal.

Op verzoek van de vrijwilligers zal regelmatig een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven in de regio worden georganiseerd. Zo kunnen zij hun informatie beter afstemmen op de behoefte en vragen van de klant. 

De vrijwilligers begonnen met een verrassing! In de ochtend werden zij in het zonnetje gezet door de stichting Rzijn. Allereerst met een lekker stukje appeltaart, de eervolle vermelding van 'steunpunt vrijwilligerswerk' en dan nog een financiële bijdrage als waardering voor hun werk. De Stichting Promotie Westerwolde is bijzonder blij met deze fantastische blijk van waardering voor het vele goede werk van haar vrijwilligers. Het bedrag wordt ingezet om gezamenlijk iets leuks te gaan doen. 

Onder het motto 'ontdek, beleef en bewonder' was er een rondleiding door Wonderwereld. De aapjes, de uilen, maar ook: wat gebeurt er nu allemaal omheen. 

De lunch stond klaar bij camping de Kapschuur in Stadskanaal. Aansluitend kon iedereen kijken hoe leuk het is om eens een wijnvat of Barelio te slapen.

De kick bike was echt fantastisch. Vele vrijwilligers stapten even op en crossten een rondje over het erf.

Leerzaam, informatief en in gesprek met elkaar. Constructief overlegd over de toekomst van zowel de Stichting als de tourist info. 

Kortom: We zijn trots op onze vrijwilligers!

Deel deze pagina