Wandelweekend 2018

donderdag 26 april 2018

Zoals elk jaar, in het vierde weekend van juni, tijdens Westerwolde Rijgt is er ook het Westerwolde Wandelweekend. Kom dit jaar Westerwolde ontdekken en beleven met de benenwagen op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. 
De organisatoren van dit evenement zijn al druk bezig om ook dit jaar weer mooie routes op te zetten. De locaties waar de routes starten zijn al bekend, maar de de routes zelf liggen nog in ruwe vorm op de tekentafel. 

Wandelen door Westerwolde

Wandelen door charmant Westerwolde staat bekend als één van de mooiste plekken in Nederland om te wandelen. Geniet van de variatie in het landschap, zoals de kronkelende beekjes en de slingerende weggetjes door bos, heide of door het akkerland. Na iedere bocht lijkt het wel of het landschap er anders uit ziet. En als je klaar bent met wandelen, dan kun je in de sfeervolle dorpjes die Westerwolde rijk is, heerlijk genieten van historische gebouwen of een welverdiend kopje koffie. In Westerwolde raak je nooit uitgewandeld! 

Praktische informatie

Op zaterdag 23 juni 2018 is er de eerste loop. Dit is een avondloop die start om 18.30 uur en een lengte heeft van 10 kilometer.
Deze zaterdag is de struin- en theaterdag! Door het feit dat het een avondloop is, krijgt deze tocht bijzondere sferen door de aankleding van muziek, verhalen en theater. 

Zondag 24 juni 2018 zijn er twee routes die gelopen kunnen worden. De kortste loop is de loop van 12,5 kilometer en voor de fanatiekelingen is er een route van 25 kilometer. De starttijden voor de 12,5 kilometer is tussen 11.30 - 12.30 uur en voor de afstandsloop van 25 kilometer wordt er gestart tussen 9.30 - 10.30 uur. 

Wel is opgeven voor deze wandeltochten gewenst, aangezien de organisatoren graag willen weten waar ze rekening mee moeten houden. Opgeven kan t/m 31 mei 2018 en u kunt zelf kiezen of u zich 1 of 2 dagen komt wandelen. 

Klik hier om je aan te melden voor het wandelweekend.

 

Deel deze pagina