Westerwolde Rijgt

donderdag 24 mei 2018

Westerwolde Rijgt

In het mooie charmante Westerwolde zijn diverse pareltjes van tuinen te vinden. De tuinen zijn er in allerlei stijlen, van klein en knus tot een echte Engelse tuin. En vaak geaccentueerd op kunst of kunstig tuinieren. Van 15 t/m 24 juni 2018 kunt u deze tuinen bezoeken tijdens Westerwolde Rijgt. Bij elke tuin ontvangt u een kraal en al die kralen kunt u rijgen tot een bijzonder snoer. Zo heeft u na afloop een mooi aandenken aan dit bijzondere evenement. 

Wat is er te doen?

Tijdens Westerwolde Rijgt zijn er in totaal 18 tuinen en 3 locaties met elk een podium voor kunst en cultuur. 

Elke tuin is anders in sfeer, grootte en aanleg. Maar tuinen zijn van stuk voor stuk van bijzondere kwaliteit. En in elke tuin is één of meerdere kunstenaar(s) aanwezig om hun werken te komen exporteren. 
Iedere tuin is hierdoor verrassend anders en de toegang tot de tuinen zijn gratis. 

Naast de tuinen zijn er tevens ook bijzondere locaties gratis toegankelijk, zoals  Museum de Oude Wolden, Burcht Wedde en Gasterij Natuurlijk Smeerling. Hier vindt u ook bijzondere exposities en/of activiteiten. 

Uiteraard is er ook een aanvullend programma met live muziek. De muziekstijlen lopen uiteen van pop tot klassiek en wisselen van locaties. Het complete programma vindt u hier

Westerwolde Rijgt Fair

Op woensdag 20 juni vindt het Westerwolde Rijgt FAIR plaats. De FAIR is onderdeel van de week. 
Rond Gasterij Natuurlijk Smeerling en op het terrein van Natuurmonumenten staan ongeveer 50 verschillende stands met daarin allerlei tuin-gerelateerde zaken en kunst(zinnigheid).

Ook hier is de toegang van gratis! 

Deel deze pagina