Golfen / Midgetgolfen in Westerwolde

Footgolf, midgetgolf of vestinggolf?

Tegenwoordig zijn er vele eenvoudigere maar vooral gezellige varianten van golfen; zoals midgetgolfen, boerengolf, fungolf, klompjesgolf of het unieke vestinggolf? Het kan allemaal in Westerwolde. Leuk met het gezin of een groep!

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Boerengolf / Klompengolf

Boerengolf is een eenvoudig spel. De bal moet in zo min mogelijk slagen in de hole belanden die bestaat uit een ingegraven melkemmertje. De grootste uitdaging is om de bal langs de natuurlijke en kunstmatige hindernissen te krijgen. Niet alleen de baan is anders dan bij gewoon golf, ook het materiaal. De bal is namelijk een stuk groter en de club is een massief houten klompje aan een stok. Het spel wordt in groepjes (2-5 personen) tegen elkaar gespeeld en dat maakt het een leuke activiteit om met uw kinderen, vrienden, familie of collega’s te doen.

Meer info: www.debarkhoorn.nl en  www.campingdekapschuur.nl

Midgetgolf

U ontvangt bij aanvang van het spel een balletje, scorebordje en een midgetgolfstick. Het is de bedoeling om in zo min mogelijk slagen het balletje in de hole te krijgen. Diegene die in totaal het minste slagen nodig heeft gehad is de winnaar. Het lijkt zo makkelijk, maar natuurlijk zijn er diverse hindernissen in de verschillende banen aangebracht. Een leuk spel voor jong en oud!

Midgetgolf kan op verschillende locaties in Westerwolde worden gespeeld. Voor meer info: www.pagedal.nl en www.parcemslandermeer.nl.

Footgolf

FootGolf is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is om met zo min mogelijk trappen de bal in de hole te krijgen die speciaal voor dit spel een doorsnede heeft van 55,5 centimeter. Het sportief bezig zijn én de uitdaging in de holes, maakt FootGolf dan ook tot een ideale activiteit voor voetbalclubs, bedrijven,(vrienden)groepen en families.

Meer info: www.footgolfsellingen.nl