Ontdek Westerwolde met al je vrienden!

Ontdek Westerwolde met al je vrienden!

Met als uitvalsbasis een heerlijk groot , lekker comfortabel  vriendenhuis van Bungalowpark Emslandermeer in Vlagtwedde met  maar liefst 6 slaapkamers. Een heerlijk grote eettafel  en  een luxe goed en volledig ingerichte moderne keuken met alle benodigde apparatuur .  ’s Avonds een filmpje kijken en lekker lui op de bank een beetje bijkomen van de uitstapjes van die dag. Of even alleen ontspannen in de inpandige Finse sauna.

Dit Westerwolde- ontdekkingspakket  voor al je vrienden  voor 4 dagen van maandag tot vrijdag wordt aangeboden voor een héééél  zacht prijsje  € 80,00 per persoon  inclusief de ontdekkingen! Wil je ook een Jacuzzi bij het huis dan is de prijs € 90,00 per persoon.

Ontdek de Middeleeuwen van Bourtange naar Oudeschans met  rondleidingen door vijf bijzondere locaties in de Vesting Bourtange en daarna een bezoek aan Oudeschans met een bezoek aan het bijzondere Vestingmuseum inclusief wandeltocht door dit on-Groningse plekje temidden van de uitgestrekte akkers van de Graanrepubliek.

Ontdek en ervaar een adembenemende wandeling in het stroomdallandschap van de Ruiten AA het prachtige: hoe Drents kan Groningen zijn! Je  ervaart het hier. adembenemende wandeling nagenieten in Gasterij Smeerling om te genieten van een  drankje met huisgemaakte lekkernijen.

Ontdek de Graanrepubliek, een autorit door een heel bijzonder polderlandschap. Via typische dijkdoorlaten kom je van de ene in de andere uitgestrekte polder waar vele boeren niet alleen akkerbouwer zijn maar steeds vaker ook natuurboer.  Onderweg wordt je verwacht  het bijzonder verrassende Museum MOW in Bellingwolde.

Dit midweek arrangement is het hele jaar op aanvraag te boeken met uitzondering van de vakantieperiodes. Boek dit arrangement bij : reserveringen@ bungalowpark-emslandermeer.nl  of bel 038-3856300!

Samenvattend houdt het arrangement het volgende in:

  1. 4 nachten met maximaal 16 personen  in een familiehuis 16 persoons
  2. Eindschoonmaakkosten
  3. Toeristenbelasting
  4. Toegang en rondleidingen in Vesting Bourtange
  5. Toegangsprijs en wandelroute Vestingmuseum Oudeschans
  6. Autoroute en toegang Museum Oude Wolden
  7. Welkomstpakket met roggebrood van bakker Leta en andere streekproducten en toeristiech routes en kaarten en gidsen (via Touristinfo).

Organisatie en financiële afhandeling: reserveringen en gastenservice Bungalowpark Emslandermeer

Toeslag voor een huis met Jacuzzi is € 10,00 p.p.

Boek nu vanaf 80,00

Deel deze pagina