Herfstvakantie 2017

Herfstvakantie in Westerwolde

Met uw kinderen en / of kleinkinderen eropuit in de herfstvakantie?Genieten van Westerwolde gehuld in de mooiste herfstkleuren. Bezoek Magisch Samhain in het sfeervolle Bourtange. 

Oktober is ook Kindermaand in Groningen, wat betekent dat kinderen gratis toegang hebben tot culturele instellingen en er vele leuke extra activiteiten worden georganiseerd.
Info volgt.

Dinopark Landgoed Tenaxx: ACTIES IN DE HELE MAAND OKTOBER!

De gehele maand oktober gereduceerde entreeprijzen en…
onbeperkt snacks, patat, pannenkoeken en ranja bij de entreeprijs inbegrepen!
Deze actie geldt ook  tijdens de HERFSTVAKANTIE (21-29 oktober). Dan is Dinopark Landgoed Tenaxx elke dag geopend (van 11.00-18.00 uur) met extra activiteiten, inbegrepen bij de entreeprijs:

- schminken
- dinotandjes poffen in het kampvuur
- ketting maken met een echte haaientand van miljoenen jaren oud
- wandelstokken versieren met garen en lichtjes -pompoenen snijden tot dinokoppen met lichtjes

Kijk op www.landgoedtenaxx.nl voor meer informatie.

 

CreaKids bij Kaarsenmakerij Victoria

Ook deze Herfstvakantie is er weer CreaKids bij Kaarsenmakerij Victoria in de Vesting Bourtange, even gezellig ouder-kind-moment. Op maandag 23, dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 oktober zijn er de hele dag verschillende creativiteiten. Natuurlijk kunnen er kaarsen maken gemaakt worden, maar je kunt ook kiezen om een bibberspiraal te maken, oorbellen, sleutelhangers of een geweldige snoepketting voor de vogels met.... vleermuizen!

Je kunt je aanmelden voor de ochtend, of één van de middagprogramma's door een mail te sturen aan info@victoriabourtange.nl of door even te bellen. (599 354 498) Prijs € 5.00  per activiteit en er is limonade, koffie en thee voor iedereen!

Locatie: Vestingstraat 1, 9545 PL Bourtange

Deel deze pagina