Kerstvakantie 2018

Kerstvakantie in Westerwolde

December en de Kerstvakantie is altijd een gezellige tijd. Er wordt veel tijd doorgebracht met familie, vrienden, lekker eten en cadeautjes. Deze dagen zijn ook bijzonder geschikt om gezellig met elkaar op pad te gaan. Wandelingen maken door de prachtige natuur, een gezellige kerstmarkt bezoeken, kerstinkopen doen, iets creatiefs doen. De mogelijkheden zijn legio!

Kerstmarkten in Bourtange

Kerst vieren op een unieke locatie? Bezoek dan de kerstmarkten in Vesting Bourtange, één van de mooiste kerstmarkten in Nederland. De hele vesting prachtig verlicht, de bruggen en toegangswegen zijn versierd met duizenden lichtjes en op de vestingwallen tientallen verlichte kerstbomen. Een unieke belevenis.

Op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Bijna 100 kramen verspreid over de diverse pleinen en bastions, met het meest uiteenlopende kerstassortiment. Kerstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en bij de invallende duisternis neemt de sfeer alleen maar toe. Uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

Data:  1,2, 8, 9,10,15 en 16 december.
Openingstijden markt: Zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur, zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur
Entreeprijzen: Entree Kerstmarkt   €   3,50 (kinderen tot 6 jaar gratis)
Entree Kerstmarkt plus de musea €   8,50
Parkeren is gratis, volg de borden P-Bourtange naar 1 van onze parkeerplaatsen.

Moonlightshopping in Stadskanaal

Vrijdagavond 14 december is het weer zover; MOONLIGHTSHOPPING in het centrum van Stadskanaal! De winkels zijn tot 23:00 geopend en in alle straten hebben de ondernemers extra veel gezelligheid georganiseerd. Het centrum staat natuurlijk in het teken van kerst. Op de diverse pleinen en straten staat muziek en er zijn vele extra kramen.

Deel deze pagina