Voorjaarsverkantie 2017

Voorjaarsvakantie in Westerwolde

Na de lange winter popelen we om er in de Voorjaarsvakantie, ook wel Krokusvakantie genoemd, lekker op uit te trekken. Genieten van de ontluikende natuur, de eerste zonnestralen... Geniet bijvoorbeeld van een aantal vroege voorjaarstuinen met duizenden bloeiende bloembollen. De kinderen kunnen  iets creatiefs in Bourtange maken of leven zich uit tijdens de adventure-middagen in Stadskanaal.

CreaKids in Bourtange

In de voorjaarsvakantie is de kaarsenmakerij geopend van 10:30 - 16:00 uur. Iedereen kan binnenlopen. De CreaKids zijn er op donderdag 23 en vrijdag 24 februari. De hele dag kunnen kinderen met ouders binnenlopen voor een uurtje creativiteit.

Deze keer is er gekozen voor een technische activiteit, nl. een bibberspiraal maken. Natuurlijk kunnen er ook kaarsen gemaakt worden.

Prijs: Deelname per activiteit is € 5.00. Dit is inclusief ranja en iets lekkers voor de kinderen en voor de (groot)ouders staat er koffie/thee. 
Waar: Kaarsenmakerij Victoria in Bourtange
Meer info: website

Disco zwemmen in het Pagecentrum

Woensdag 22 februari van 18.30 - 20.30 uur
Woensdag 1 maart van 18.30 - 20.30 uur

Lekker zwemmen en swingen met je vrienden op de nieuwste hits? Kom dan discozwemmen! Het zwembad is sfeervol verlicht als een echte discotheek en er is een DJ aanwezig. Natuurlijk kun je tijdens het discozwemmen ook je kinderfeestje vieren!

Locatie: Pagecentrum Stadskanaal
Kosten: 4,50 per persoon

Meer informatie: website

Adventure-middagen bij het Pagedal

Alle activiteiten en arrangementen van het Adventure Park zijn normaal gesproken alleen te reserveren door groepen vanaf 8 personen. Met de € 5,00 middagen wordt hier een uitzondering op gemaakt. Tijdens deze middagen kan je ook als je alleen of met z’n tweeën bent (vanaf 8 jaar) meedoen aan de  stoere activiteiten bubbelbal of outdoor lasergame.Er worden ter plekke teams gemaakt.

Wanneer:  
Donderdag 23 februari  van 14:00 tot 15:00 uur
donderdag 2 maart       van 14:00 tot 15:00 uur.

Prijs: € 5,00 per persoon.
Waar: Pagedal in Stadskanaal
Meer info: http://www.pagedaladventure.nl/%E2%82%AC5-middagen

Deel deze pagina