Creatief en Meer

Uitbundig kleurgebruik, alles mag stralen

Creatief en Meer, zo heet de tuin van Mirjam Puijk in Mussel en het eerste wat je opvalt is het uitbundige kleurgebruik.
Kozijnen en deuren, de blokhut annex werkplaats, nestkastjes en meubilair, alles straalt je vrolijk tegemoet. Ook de bloeiende bloemen zijn vooral uitbundig, in vrolijke kleurcombinaties. Niets vloekt in de natuur volgens Mirjam. Ze tuiniert op zandgrond en de zon heeft vrij spel. Vandaar dat prairieplanten het in deze tuin naar de zin hebben. 
De tuin is volop in ontwikkeling. Nieuwste project is de realisatie van een nieuwe bijenstal op het achterste stuk tuin, een voormalige paardenwei. Mirjam werd imker vanwege de bestuiving van haar bloemen, honing is bijzaak. Ze imkert met Tob Bar Hives, zonder kunstraat, de bijen bouwen alles zelf. Bij de bijenstal zal een lavendelveldje, zonnebloemenperk en een bloemenweide worden aangelegd.. 

Praktische informatie

Creatief en Meer
Musselweg 133,
9584 AC Mussel
Mirjam Puijk / 06 21431266  
info@creatiefenmeer.nl

ARTISTIEK PROGRAMMA

Mini Bosman

Expositie
Een deel van haar werkzame leven gaf Mini creatieve lessen aan kinderen op twee basisscholen. Daarbij gebruikte ze ook papier-maché en liet dat afwerken met gekleurd papier.

Deze technieken past Mini ook toe in haar eigen werk, ze schildert als het ware met gekleurd papier en gebruikt zwart papier voor de accenten.
De kunstenares houdt van felle kleuren en gebruikt vaak de vormen van bloemen, vogels en vissen in haar werkstukken. Haar schilderijen worden afgewerkt met lak en een bijpassende lijst.
minibosman.jouwweb.nl

 

vijver vijver

Deel deze pagina