MoeNieks

Niets moet, behalve genieten

MoeNieks staat voor een bloemrijke tuin met slingerende borders waarin natuurlijk wordt getuinierd. Stokroos en toorts strijden op het eerste gezicht om de aandacht, maar er is veel meer te ontdekken. Op diverse plekken zijn mooie doorkijkjes naar het prachtige landschap rond de tuin. Bij de tuin hoort ook een grote biologische moestuin en een boomgaard.
Er zijn verschillende plekken waar even gezeten kan worden: romantisch onder een perenboom, op het binnenplein, of op het podium aan de achterzijde van de kapschuur, een verhoogde zitplaats vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de tuin én het Ruiten Aa dal daarachter. Bij regenachtig weer kun je lekker knus zitten in de huiselijk ingerichte kapschuur.

Bij MoeNieks ligt de klemtoon op genieten: genieten van de natuurlijke tuin en de prachtige natuur rondom. Maar ook genieten van een lekkere kop koffie, zelfgemaakt gebak met fruit van de boomgaard en lekkere huisbereide soep uit de biologische moestuin.

Praktische informatie


MoeNieks
Tim en Claudine Martinot – Van Belleghem
Weenderstraat 44
9541TC Vlagtwedde

0599 213 293    | 06 20 10 93 61
info@moenieks.nl
www.moenieks.nl

Tijdens WWR alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur

Bodemverbeteraars, daar is iedereen blij mee Bodemverbeteraars, daar is iedereen blij mee
Bloemenborder met stokrozen Bloemenborder met stokrozen

ARTISTIEK PROGRAMMA

Exposities

Ria Smid | keramiek

Elizabeth Kodde | keramiek

EXTRA ACTIVITEITEN

Bernard Wubbels | troubadour

Bernard Wubbels (1963) is geboren in Musselkanaal, verhuisde voor zijn studie naar Groningen en begon in zijn studententijd al met het schrijven van liedjes. Rond 1990 deed hij een paar keer mee met het Groninger Liedjesfestival, waar hij twee keer tweede werd én de publieksprijs won.
In de jaren ‘90 trad hij veel op, o.a. voor milieuverenigingen, de gemeente en provincie Groningen, kleine theaters, bedrijven en bij mensen thuis. In 1996 verhuisde hij naar Den Haag en van 2001 tot 2005 was hij vaste artiest van theaterrestaurant Goldmund. De laatste jaren geeft hij vooral huiskameroptredens en schrijft hij liedjes voor speciale gelegenheden.
Binnenkort keert hij terug naar zijn geboortestreek; hij verruilt Den Haag voor Bellingwolde. Bernard schrijft en zingt humoristische liedjes in de stijl van Joop Visser en drs. P. en begeleidt zichzelf op gitaar.
Wanneer: info volgt

Prachtig overzicht vanaf het 'podium' Prachtig overzicht vanaf het 'podium'

Deel deze pagina