Feestelijke afsluiting quilttentoonstelling Verknipt

Feestelijke afsluiting quilttentoonstelling Verknipt

Zondag 8 april sluit het MOW, museum te Bellingwolde, de quilttentoonstelling Verknipt feestelijk af met onder meer de textielmarkt “Geknipt voor jou”. Het museum is die dag al vanaf 11 uur open. De entree bedraagt € 4,50 inclusief tentoonstelling en markt. Museumkaarthouders en mensen met een Laifhebberspas hebben vrije toegang.

Wat is er allemaal te doen

Deelnemende kramen zijn het Atelier Nyala van Harma Wartenberg, het Cordi Atelier Groningen, de Duikvlucht met onder andere 2ehands boeken, Weefcentrum Golden Haand, Jeanet Metselaar Jewelry, het MOW met een speciale quilt-editie van de museumwinkel, Strawberrystyling, de Wadd’n Quilters Baflo en Henny Zikken, docent textiel en mode bij VRIJDAG.

De tentoonstelling Verknipt ging in september van start en toont meer dan 60 artquilts en andere textiele kunstwerken. De tentoonstelling blijkt veel bezoekers te trekken, inmiddels al bijna 4.000. Bezoekers komen uit het hele land. Bij de tentoonstelling hoort een catalogus waarin alle quilts nog eens terugkomen, voorzien van een persoonlijk achtergrondverhaal.

Meer info

De entree bedraagt € 4,50 inclusief tentoonstelling en markt. Museumkaarthouders en mensen met een Laifhebberspas hebben vrije toegang.

Naast Verknipt zie je in het museum een tentoonstelling met schilderijen van fijnschilder Lodewijk Bruckman en tekening van personages vol humor van de hand van Heleen Wilkens.

Het MOW vind je aan de Hoofdweg in Bellingwolde. Meer informatie over het museum vind je op www.museumdeoudewolden.nl.

Deel deze pagina