Herfstmarkt in Bourtange

Herfstmarkt in Bourtange

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september 2019 vindt de herfstmarkt weer plaats in de vesting Bourtange. Ieder jaar vindt de herfstmarkt op en rondom het schilderachtige Marktplein van de vesting.

Wat is er te doen

De herfstmarkt in Bourtange! Een gezellige en sfeervolle markt op en rond het historische Marktplein van Bourtange. De jaarlijkse markt is, met een gevarieerd aanbod van marktkramen, gezellige terrasjes en muziek op het podium, prima voor een dagje vertoeven in dit bijzondere stadje. En ook voor twee dagen is het in Bourtange prima vol te houden, want op zondag wordt er tegen 15.00 uur een demonstratie kanonschieten gehouden door de leden van het Bourtanger Exercitiepeloton.

Meer info

De herfstmarkt is op beide dagen van 11.00 tot 18.00 uur.  Parkeren is gratis en volg hiervoor de borden P-Bourtange.  

Het dorp Bourtange

Onbekend in Bourtange of meer willen weten over de geschiedenis van dit vestingstadje? Dan doe je er verstandig aan om een overnachting te regelen in Bourtange of omstreken. Hoe leuk is het om Bourtange te ontdekken in combinatie met de sfeervolle herfstmarkt. Er zijn genoeg accomodaties te vinden in de regio waar u kunt overnachten

Deel deze pagina