Muzikaal Stadskanaal / Boekenmarkt

Muzikaal Stadskanaal / Boekenmarkt

Zaterdagmiddag 28 juli organiseren de Centrum Winkeliers een gezellig muzikaal samenzijn in het koopcentrum van Stadskanaal. Van 14.00 t/m 17.00 uur kun je deze middag genieten van diverse artiesten en singer-songwriters. Jonge veelbelovende talenten uit de eigen regio.

Boekenmarkt

Tussen Pearle en Ingrid`s Parfumbar aan het Europaplein, zal zaterdag 28 juli de tweede boekenmarkt van dit seizoen worden georganiseerd. De markt begint deze dag om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur U kunt hier niet alleen boeken vinden, maar ook Lp’s singels, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Deel deze pagina