muzikale cabaretvoorstelling Arno van der Heyden

muzikale cabaretvoorstelling Arno van der Heyden

In U bevindt zich hier geeft cabaretier en chansonnier Arno van der Heyden een verfrissende kijk op uw Alteveer en Onstwedde. Op zaterdag 5 november in Dorpshuis De Drijscheer  kunt u getuige zijn van deze bijzondere voorstelling met verrassende lokale invloeden…. 

Wat is er te doen

Arno brengt nieuwe liedjes en oude verhalen. Nou ja, oud… Verhalen over vroeger. Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag. Alteveer wordt eens goed onder de loep genomen. Want de rest van de wereld draait wel door, daarvan verneemt u al genoeg op radio, televisie en in de kranten. Onder leiding van Arno maken we ons even los van die wereld. U en hij bevinden zich namelijk hier en nu!

In U bevindt zich hier speelt uw eigen dorp nadrukkelijk een hoofdrol. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes te maken en uw plaatsgenoten te ontmoeten. Dat maakt U bevindt zich hier tot een feest der herkenning. Ook al is de gezamenlijke conclusie dat wat hier gebeurt, waarschijnlijk overal gebeurt. Met sprankelende nieuwe liedjes koppelt Arno het universele aan het actuele, zoals alleen hij dat kan.

Arno van der Heyden is chansonnier, cabaretier, acteur en presentator. In 1992 won hij de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam en sindsdien maakte hij negen muzikale cabaretvoorstellingen.

Arno van der Heyden koestert het intieme cabaret, zoals dat nog door slechts enkelingen wordt bedreven. Hij mag zich de schatbewaarder van Hollands cultuurgoed noemen” – Arno Gelder, Algemeen Dagblad 

Meer info

Arno van der Heyden – U bevindt zich hier

Dorpshuis De Drijscheer, Keiweg 1, Alteveer
Zaterdag 5 november 2016
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 5,-
Reserveren: 0599 - 332 552 of 06- 21894003
Website: www.arnovanderheyden.nl | www.broekenbuuren.nl

Deel deze pagina