Tweekarspelen Kunstroute

Tweekarspelen Kunstroute

Eind maart, om precies te zijn op 18, 19, 25 en 26 maart vindt voor de twintigste keer de Tweekarspelen kunstroute plaats. Vier dagen wordt u de mogelijkheid geboden van diverse kunst te genieten. De ateliers zijn open van 11.00 tot 17.00 uur.

Wat is er te doen

De Tweekarspelenkunstroute is inmiddels een niet meer weg te denken evenement in Oost-Groningen. Jaarlijks trekt de route meer dan 1000 kunstliefhebbers. In hun opzet om de bezoeker van zowel natuur als van cultuur te laten genieten is deze groep kunstenaars ruimschoots geslaagd. Per auto of  fiets kunt u  genieten van het prachtige natuurschoon dat Oost-Groningen te bieden heeft. De professionele kunstenaars zullen u enthousiast ontvangen en u vertellen over hun eigen visie op de kunst als u daar behoefte aan heeft. 
De ca. 50 km lange kunstroute op de grens van Westerwolde en Oldambt kan zowel met de auto als met de fiets worden gevolgd. Per fiets is het raadzaam om de route in twee dagen op te delen zodat u ongehaast van kunst en cultuur kan genieten. U herkent de route aan het groene logo  dat u op pijlen en gele tonnen zult vinden in de buurt van de kunstenaars. 
Dit jaar voert de route door de dorpen Bad Nieuweschans, Winschoten, Wedderveer, Wedde, Vriescheloo, Drieborg,  Bellingwolde en Oudeschans. Samen met het natuurgebied De Lethe, maken zij de Tweekarspelen Kunstroute tot een onvergetelijke belevenis. Kortom en ervaring die u niet gauw zult vergeten.

.

Waar

In de regio Oost-Groningen.

Wanneer

Op 25 en 26 maart 2017.

Meer info

De website  http://www.tweekarspelenkunstroute.nl/de-route.html biedt u nog veel meer interessante informatie over de kunstenaars en hun werk.
Tekst en foto’s ingezonden door: http://www.tweekarspelenkunstroute.nl/

Deel deze pagina