Op fietse door Westerwolde

Fietsen door Westerwolde is één grote belevenis. Hier fiets je over kronkelende fietspaden en langs intieme stukjes hei of akkerland. Beekjes en voorzichtige glooiingen in het land worden afgewisseld door historische panden en gezellige dorpen. Voor wat meer avontuur is er volop vertier in het bos waar je geconcentreerd op de pedalen moet staan om de onverharde paden en de zandheuvels te trotseren. Fietsen door Westerwolde verveelt nooit!
 

 


Fiets ieder seizoen een ander Westerwolde

In Westerwolde is het schitterend fietsen. Op weg naar een van de gezellige dorpen kijk je uit over de uitstrekte landerijen. Je fietst door een bosrijke omgeving over kronkelende fietspaden. Na elke bocht is het landschap weer anders. De natuur staat nooit stil! Ieder seizoen geeft het landschap in Westerwolde een metamorfose. De bossen verkleuren of de akkers staan volop in bloei. Westerwolde op de fiets is genieten met een grote G! 
 Na inspanning is er tijd voor ontspanning!

Westerwolde is te mooi om in vogelvlucht op de fiets te bekijken. Er is dan ook volop gelegenheid om van de pedalen te stappen. Langs de fietsroutes staan bankjes waar je heerlijk van de omgeving kunt genieten. Of schuif bij een van de horecagelegenheden aan tafel om lekker wat te eten en een dorstlesser te nuttigen. Tijdens een inspanning moet de energievoorraad worden bijgevuld. In Westerwolde weten ze wat lekker is!


Meer dan alleen fietsen

Meer dan alleen fietsen