Fietsen in Westerwolde

Hoe mooi fietsen in Westerwolde kan zijn.

September van 2019 staat bij Westerwolde in het teken van Fietsen Westerwolde! Op de fiets door Westerwolde is een prachtige beleving, want achter elke bocht wordt je weer verrast door het schitterende landschap. In regio Westerwolde hebben we tal van fietsroutes in verschillende lengtes voor je uitgestippeld?  Westerwolde heeft het allemaal! Kom en ontdek het fietsen in Westerwolde en geniet van de schitterende natuur en supermooie fietsroutes in de regio.


Blogs

Regelmatig schrijven wij interessante en leuke blogs over onderwerpen uit Westerwolde. Hier vind je ook blogs speciaal geschikt voor fietsen. In deze blogs geven we vaak waardevolle informatie over de mooiste fietsroutes, slimme en handige tips, mooie plekjes om even van de pedalen af te stappen en nog veel meer. 
Nieuwsgierig geworden naar onze blogs? Hier aan de linkerkant zie je al een handige blog voor bij komen. Wil je alle blogs in een overzicht bekijken? Klik dan hieronder. 

Bekijk hier alle blogs van Westerwolde

 

Ook in het najaar is fietsen door Westerwolde een ware belevenis!


Even pauze nemen op een rustpunt

Wanneer je een lekker dagje aan het fietsen bent in Westerwolde, wil je ook wel even graag van de pedalen af. Gelukkig kennen we in de regio diverse rustpunten waar je lekker even kan bijkomen onder het genot van een hapje en/of een drankje. Uiteraard zijn de rustpunten ook voorzien voor een mogelijke sanitaire stop. En bestaat er de mogelijkheid om je elektrische fiets op te laden of te repareren. 

Bekijk hier de rustpunten in Westerwolde

Wat is jouw favoriete fietsroute?

In Westerwolde zijn er veel verschillende routes te vinden om te fietsen. Ook de afstanden zijn zeer divers. Heb je zin in een klein rondje, dan kun je een route kiezen van bijvoorbeeld 14 kilometer. Toch liever een hele middag erop uit? Dan hebben we ook speciaal routes van 30 of 40 kilometer voor je uitgestippeld. 

Welke fietsroute lijkt jouw het mooiste? Bekijk ze hier allemaal op onze pagina! 

Bekijk hier al onze fietsroutes

Deel deze pagina