Thema Westerwolde Rijgt 2018: Op 'n riege

vrijdag 16 februari 2018

Thema Westerwolde Rijgt 2018: Op 'n riege

Van 15 t/m 24 juni 2018 vindt het jaarlijkse evenement Westerwolde Rijgt weer plaats met op 20 juni de Fair.  Dit jaar is het thema 'Op 'n riege!', oftewel 'op een rijtje'.
 

Tien dagen tuinen en kunst!

Meer dan 20 tuinen en bijzondere locaties vormen samen Westerwolde rijgt. 

De tuinen zijn stuk voor stuk uniek door de verscheidenheid in aanleg, sfeer en grootte en inmiddels bekend om hun kwaliteit. Er zijn royaal aangelegde tuinen en intieme kleine. Strakke of juist romantisch vormgegeven tuinen, park- en landschapstuinen. Tuinen met het accent op kunst of juist op kunstig tuinieren en plantcollecties.

Ook binnen de uitingen van kunst is de variatie grootKeramiek, schilder- en glaskunst, land- en junkart, ambachtelijke producten, maar ook een gevarieerd muziekprogramma met uitvoeringen op onverwachte locaties.
Iedere tuin zal daarom een verrassing zijn!

Onze bijzondere locaties zijn de highlights van de regio: Burcht te Wedde, Museum de Oude Wolden en Gasterij Natuurlijk Smeerling. Zij organiseren speciaal voor Westerwolde rijgt extra activiteiten en openen hun deuren geheel gratis! 

Tuinen en bijzondere locaties liggen dicht bij elkaar, de meeste zelfs op fietsafstand en kunnen aan elkaar geregen worden door (fiets)routes.
Kom en rijg alle tuinen en locaties aan elkaar! 

Meer weten over dit event?

Bekijk hier meer informatie met betrekking tot Westerwolde Rijgt!

Deel deze pagina