Groepsuitjes

Groepsuitjes

Familiedag, vriendenweekend of bedrijfsuitje? Ook dan kunt u prima in Westerwolde terecht.  Maak bijvoorbeeld  met elkaar prachtige wandelingen door de afwisselende natuur, boek een rondvaart of onderneem leuke outdooractiviteiten. Voor een gezellige dag, of om te combineren met een overnachting of inspirerende vergadering!

Unieke Kloosterboerderij in Sellingen

In Sellingen is een unieke kloosterboerderij gerealiseerd op een prachtige stille plek in Westerwolde zoals die er in dit gebied omstreeks 1500 had kunnen staan;  een boerderij gelieerd aan de orde van de  kruisheren. Hier vindt u een mooi boerenbedrijf met Groninger Blaarkoppen. Wij boeren met respect voor moeder natuur en het conserveren van de aarde voor de volgende generatie. Eigenlijk zoals het vroeger was.... Groepen kunnen in deze bijzondere sfeer terecht voor een compleet dagarrangement, een familiedag of een vergaderarrangement voor het bedrijf. 

Meer info over de kloosterboerderij.

Zeskamp, Oudhollandse spelen, boerenspel

Met uw groep wel in voor een wedstrijdje? Bij Camping de Kapschuur in Stadskanaal kunt u de strijd met elkaar aangaan met allerlei leuke spelen zoals zeskamp, Oudhollandse spelen, boerenspel en meer.

Meer info over de Kapschuur

Footgolf

FootGolf is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is om met zo min mogelijk trappen de bal in de hole te krijgen die speciaal voor dit spel een doorsnede heeft van 55,5 centimeter. Het sportief bezig zijn én de uitdaging in de holes, maakt FootGolf dan ook tot een ideale activiteit voor voetbalclubs, bedrijven,(vrienden)groepen en families. Meer info: www.footgolfsellingen.nl

Bowlen in Stadskanaal

Op zoek naar een perfect avondje uit?
Bezoek De Rode Loper! 

Voor of na het bowlen of na een bezoek in het steakhouse of buffet restaurant kan er gezellig geborreld worden in een prachtige lounge-omgeving. Geniet van een heerlijk cocktail, wijn of biertje en neem een kijkje in onze veelzijdige menukaart. Bowlen en gezellig loungen doe je dus bij Bowling De Rode loper in Stadskanaal.

Spokentocht door de bossen van Sellingen

In Sellingen kunt u ook terecht bij de Heerlijkheid Westerwolde. Maak een spokentocht door de Sellinger bossen. Mag het wel iets minder spannend? Kies dan voor een fotopuzzeltocht door de prachtige omgeving. Maar ook voor minder weer zijn er leuke arrangementen zoals een zangclinic of 'ik hou van Holland'.

Groepsactiviteiten in de sfeer van 1742

Leuke groepsactiviteiten in de sfeer van 1742 vindt u in Bourtange. Van rondleidingen door de vesting tot kaarsen maken en kleuren, fakkeltochten door de vesting, kanoën door de vestinggrachten en nog veel meer!

Meer informatie over groepsuitjes in Bourtange.

Kamperen met een groep

Aan de noordkant van Sellingen ligt groepsnatuurkampeerterrein “De Zonnegloren”. Het terrein ligt midden in de bossen van Westerwolde vlak bij het riviertje de Ruiten Aa waar heerlijk in gezwommen kan worden. Het terrein is het hele jaar te huur voor groepen.

Meer info over De Zonnegloren.

Bistro & Partyboerderij

Een nostalgische boerderij die ligt op een landtong in het meer van de Wedderbergen.

De sfeervol ingerichte partyboerderij biedt ruimte van 15 tot 200 personen en is geschikt voor velerlei gelegenheden zoals, a la carte dineren, brunchen, buffetten, barbecues, recepties, jubilea, personeelsfeesten, huwelijksfeesten, thema feesten, vergaderingen in & outdoor activiteiten.

Partyboerderij Weddermeerhoeve verzorgt uw feesten en partijen geheel naar uw wens.
Wilt u echt een keer haute cuisine genieten kom dan naar….
Partyboerderij Weddermeerhoeve, u hoeft ons alleen nog maar te ontdekken en wij zijn er voor u.

Landgoed Tenaxx

Landgoed Tenaxx en De Hangende Tuinen zijn in groepsverband te bezoeken, bijvoorbeeld in het kader van een excursie van een vereniging of bedrijf. U kunt bijvoorbeeld een rondleiding door het arboretum krijgen en/of gebruik maken van de Survivalrun, gevolgd door een lunch. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Via het e-mailadres info@landgoedtenaxx.nl kunt u informeren naar prijzen en mogelijkheden. Uitgebreide info vindt u op: http://www.landgoedtenaxx.nl/