Strunen in Westerwolde

Strunen in Westerwolde, Groningen

Strunen is Gronings voor ontdekken, zoeken, rondkijken. Rij met auto of fiets door het prachtige gebied en ga op zoek naar streekproducten, unieke cadeauartikelen, mooie brocante, antiek, curiosa en woondecoraties. Op zoek naar speciale verzamelobjecten? Ook dan is het leuk om in Westerwolde lekker rond te strunen.

Wonderlaand Route

De Wonderlaandroute door het prachtige Oost-Groninger landschap telt 17 unieke winkels en varieert van o.a. brocante, delicatessen & Engelse kleding tot lifestyle & wijn.

Folders met de route en adresgegevens van alle winkels zijn gratis te verkrijgen bij de deelnemende winkels.

Omdat de openingstijden van de deelnemers verschillen, is het raadzaam om eerst even op de website van de door u te bezoeken winkel te kijken of ze wel open zijn!

https://www.facebook.com/wonderlaandroute/

Westerwoldse Struunroute

De Westerwoldse Struunroute is een Antiek- en Curiosaroute langs allerlei winkels in Westerwolde, van Bellingwolde in het noorden tot Sellingen in het zuiden. De route is met de auto of de fiets uitstekend te doen.

De routefolder is verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven en plaatselijke Tourist Info's. Meer info: www.strunendoorwesterwolde.nl

NB: Het is verstandig om vooraf te informeren naar de openingstijden van de adressen die u wilt bezoeken.

Struundagen

Traditiegetrouw vinden jaarlijks in het 2e weekend van april en oktober de Struundagen plaats. Alle deelnemende winkels zijn dan geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Laat u verrassen!
Meer info: www.strunendoorwesterwolde.nl