Handige informatie

WAAR VIND IK DE TUINEN?

Klik op de foto voor Google Maps.

ADRESSENLIJST DEELNEMERS

Alle adressen van de deelnemers op een lijst.
Handig bij het uitzetten van een route!
Nieuwe lijst volgt

FIETSROUTES

Met het fietsknooppuntensysteem kun je heel makkelijk een leuke fietsroute uitstippelen door Westerwolde. Maar met de knooppunten kom je niet altijd precies bij alle tuinen. Daarom hebben de medewerkers van Tourist Info Westerwolde drie fietsroutes uitgezet langs deelnemende tuinen. De routes zijn een mix van knooppunten volgen en 'ouderwets' de aanwijzingen volgen. 

Fietsroute WWR NOORD
Fietsroute WWR MIDDEN
Fietsroute WWR ZUID

Hier komt het nieuwe artistieke programma!

CONTACT

Specifieke informatie nodig die niet op deze website te vinden is?

Mail ons: wwr@mooigesproken.nl

INTERESSANTE LINKS


Open Tuinen Estafette
In deze regio worden meer evenementen georganiseerd, zoals de Open Tuinen Estafette weekenden van Groei&Bloei. Een aantal van onze deelnemers doen ook daar aan mee. Zo kunnen de tuinen ook in een ander seizoen bekeken worden. 
Klik hier voor de data.

Wandelen in Westerwolde
Stichting Wandelen in Westerwolde heeft 34 prachtige wandelroutes uitgezet in Westerwolde. De routes variëren in lengte van 3 tot 20 kilometer. Ze leiden langs de meest bijzondere plekjes en door de verrassende natuur en landschappen van Westerwolde. Bekijk de 34 wandelroutes door Westerwolde!
Naar de site

MAG IK MEE?

Sommige tuineigenaren vinden het geen probleem als er een hond meekomt. In andere tuinen is het gewoon niet handig of heeft men het liever niet. 
Download de lijst

 

 

 

Deel deze pagina